Fra Vennesla til

Espen og Anna reiste fra Vennesla til Barcelona

Publisert 06 December, 2015

Tirsdag 1. desember var taxien vår i Kristiansand. Like etter klokken fire bestemte vi oss for å kjøre i retning Vennesla før vi skrudde på lyset i skiltet på taket. Det var mange som var på utkikk etter taxien vår og den ble raskt stoppet!

Da vi så taxien fra Norwegian var det allerede mange mennesker der. Han som hadde stoppet den holdt akkurat på å snakke med sjefen sin på telefonen, etter litt frem og tilbake fikk han dessverre ikke fri og måtte si nei til taxisjåføren som ville ta han med på tur. Vi har nok aldri vært så heldige før, for han som hadde stoppet taxien spurte om ikke vi ville dra på en spontan tur til Barcelona. Det var en utrolig følelse og vi sa selvfølgelig ja!

Tidlig neste morgen gikk turen til Barcelona og reisen gikk lekende lett med goodie bags og blader. Vi kom frem til hotell Condado som var kjempefint, omkranset av gode restauranter og butikker.

Førsteinntrykket av Barcelona var kjempebra, vi heiv oss på en turistbuss og fikk kikket litt rundt i byen. I løpet av turen håper vi å få dratt på fotballkamp på Camp Nou, spise masse god mat og handle julegaver. Ellers gleder vi oss til å oppleve den flotte arkitekturen Barcelona kan by på.

Turen og opplegget er helt perfekt, så tusen takk til Norwegian og samarbeidspartnere.

Vi reiser gjerne tilbake igjen!

Hilsen Espen og Anna.

Vil du også reise til Barcelona?

Bestill din egen spontane reise til fantastisk arkitektur, shopping og tapas!

Fly direkte fra 1149,- én vei
I samarbeid med