Fra Randaberg til

Veronica og Eirik reiste fra Randaberg til Berlin

Publisert 29 November, 2015

Onsdag 9.desember var taxien vår på tur på Randaberg i Rogaland. Et kjærestepar var ute på tur da de så taxien vår og hoppet inn I baksetet.

Når vi forstod at vi faktisk skulle reise til Berlin ble det jubelstemning! Vi pleier av og til å reise en liten tur i julen, men bestemte oss for å la være i år. Når vi fikk mulighet til å reise på denne turen til Berlin var vi i ekstase.

Flyreisen gikk som en drøm og vi ble møtt på flyplassen med frokost, goodiebags og til og med bobler i glasset. Synet som møtte oss når vi så hotell Nhow var helt fantastisk. Hotellet ligger ved elven slik at rommet vårt har utsikt over både vannet og flotte bygninger. Hotellet er moderne med musikktema og interiøret stråler av kule farger.

Det første vi gjorde da vi hadde installert oss på hotellet var å ta en taxi til Kurfürstendamm hvor vi kikket i butikker og tok turen innom et hyggelig julemarked.

Førsteinntrykket vårt av Berlin har med andre ord vært veldig bra. Det er ikke alle som snakker like godt engelsk, men det ordner seg jo alltid. Vi ble også veldig overrasket over hvor fint byen er pyntet til jul. Med hjelp av Visit Berlin og Berlin Welcome Card har vi kommet oss enkelt rundt i byen.

I løpet av oppholdet håper vi å få oss en tur i TV-tårnet ved Alexanderplatz, julemarkedet på Gendarmenmark og Riksdagsbygningen samt Holocaust-monumentet.

Varme hilsener fra Veronica og Eirik

Vil du også reise til Berlin?

Bestill din egen spontane reise til kunst, kaffe og kule mennesker!

Fly direkte fra 299,- én vei
I samarbeid med