Fra Tverlandet til

Hanne, Line og Marianne reiste fra Tverlandet til New York

Publisert 10 December, 2015

Torsdag 3. desember var taxien vår på tur nordover mot Bodø, nærmere bestemt Tverrlandet og Mjelle.

Vi hadde tullet med å være med i jakten på Norwegian Taxi under lunsjen på jobben. Vi bestemte oss plutselig for å gjøre det til en realitet og da vi med to ivrige mannfolk rett i hælene faktisk klarte å kapre taxien, ble vi overlykkelige og litt sjokkert på samme tid!

Vi tok med oss en felles venninne på tur og reisen gikk smertefritt. Vi ble veldig godt ivaretatt av alle de ansatte både på flyet fra Bodø til Oslo, og Oslo til New York. Det virket som om de syntes det var gøy at vi hadde stoppet en Norwegian taxi, og det synes for så vidt vi også!

Det første vi gjorde da vi kom frem var å finne senga slik at vi kunne snu døgnet og få utnyttet hele neste dag til det fulle. Hotellet har kjempebra beliggenhet med hyggelige resepsjonister og rommet er stort og fint med god plass til tre reiseglade frøkner.

Alle bygningene her er opplyst og pyntet til jul så julestemningen kom krypende allerede da vi satt i taxien fra flyplassen til hotellet. Byen virker full av liv og hyggelige mennesker. Vi gleder oss til resten av uken.

I løpet av oppholdet håper vi å få gått på skøyter i Bryant park, oppleve det pulserende livet på Times Square og ta en fergetur til Staten Island for å se Statue of Liberty og Manhattan skyline.

Hilsen Hanne, Line og Marianne.

Vil du også reise til New York?

Bestill din egen spontane reise til byen som aldri sover!

Fly direkte fra 2049,- én vei
I samarbeid med