Fra Hinnøya til

Line fra Hinnøya reiste til Gran Canaria

Publisert 01 December, 2015

Tidlig torsdag morgen stoppet en heldig jente fra Hinnøya taxien vår. Nå nyter Line solen på Gran Canaria og har skrevet hjem for å fortelle hvordan hun har det.

Da jeg skjønte at Norwegian Taxien var på vei i retning Hinnøya, bestemte jeg meg for å være på utkikk. Det viste seg å lønne seg, for jeg stoppet taxien og nå er jeg på Gran Canaria og kan ikke føle annet enn lykke.

Det var i utgangspunktet mange jeg ønsket å ta med meg på tur, men på grunn av jobb og andre forpliktelser så ble det til slutt en tur for én. Nå gleder jeg meg til å ha bare føtter i varm sand, mens jeg kan lese i norske aviser at det er skikkelig dårlig vær hjemme. Da skal jeg kose meg med ekstra god samvittighet.

Førsteinntrykket mitt av Gran Canaria er at dette er et sted hvor alle kan trives. Øya byr på flotte strender og paraplydrinker, men også naturskjønne områder som skriker etter å bli utforsket. Det hjelper også at hotellet jeg bor på er kjempefint og har både basseng, gym, spa og ikke minst en nydelig hotell-frokost jeg gleder meg til å benytte meg av!

Resten av oppholdet ønsker jeg å utforske øya på scooter, trene crossfit og nyte morgenkaffen med havutsikt.

Hilsen Line

Vil du også reise til Gran Canaria?

Bestill din egen spontane reise til sol og varme.​

Fly direkte fra 899,- én vei
I samarbeid med