Fra Grünerløkka til

Atle og Andreas reiste fra Grünerløkka til Puerto Rico i Karibia

Publisert 16 November, 2015

Andreas og Atle (23) satte seg på lørdag ettermiddag inn i taxien vår på Grünerløkka. De hadde ikke fått meg seg hva som faktisk skjer dersom man stopper en Norwegian Taxi, og ble mildt sagt veldig overrasket da de skjønte at de skulle til Karibia dagen etter. Med seg på turen fikk de en kompis som hoppet på første fly fra Kristiansand for å være med på en spontan reise!

Det føles helt uvirkelig å være i Karibia, på lørdag satte vi oss inn i en taxi og vi kunne ikke skjønne hvordan vi bare kunne få en reise ved å sette oss inn i en taxi på riktig tidspunkt. Det har egentlig ikke gått opp for oss enda. Vi har ledd mye over hvor heldige det går an å være!

Førsteinntrykket av Puerto Rico er at det er utrolig fint her! Arkitekturen er vakker og gatene er rene. I tillegg er det overraskende grønt og frodig, med skog og palmer overalt.

Det første vi gjorde etter å ha lempet fra oss bagasjen på hotellet var å gå en tur ut i Old San Juan for å utforske byen. Ikke lenge etter satt alle tre i jacuzzien på toppen av hotelltaket og lo enda mer over hvor heldige vi faktisk har vært.

Hotellet er for øvrig helt rått. Det ligger akkurat der cruiseskipene legger til når de ankomme, og har gåavstand til alt i Old San Juan.

Nå har vi akkurat kommet hjem fra zipline- tur i skogen her. Det var helt fantastisk! Resten av turen gleder vi oss aller mest til å ligge på en strand med godt mat og drikke, det karibiske hav foran oss og ingen bekymringer i verden.

Solfylte hilsener fra Atle og Andreas!

Vil du også reise til solfylte Puerto Rico i Karibia?

Bestill din egen spontane reise til knallsol, palmesus og krystallklart vann.

Fly direkte fra 1499,- én vei
I samarbeid med