Fra Birtavarre til

Gunnar, Synne og Tor-Espen reiste fra Birtavarre til London

Publisert 04 December, 2015

Mandag morgen var Taxien vår ute og kjørte i Birtavarre i Kåfjord. Ute i bil var også Gunnar Søreng som sammen med en kollega, hev seg rundt og stoppet taxien.

Jeg hadde hørt rykter om at en Norwegian Taxi skulle befinne seg i området og plutselig stod den der med lyset på. Vi stoppet bilen, hoppet inn i Taxien og sjåføren snudde seg og spurte om vi ville være med på tur til London. Vi var ikke vonde å be.

Vi er ikke akkurat bortskjemt med taxier her i Birtavarre så taxien fra Norwegian var ikke spesielt vanskelig å legge merke til. Heldigvis var sjefen min sporty og jeg fikk lov til å dra på en spontan reise. Ettersom det var så kort tid til avreise rakk jeg egentlig ikke å begynne å glede meg før vi satt på flyplassen og var klare til take-off.

Med meg på turen var datteren min Synne (9) og kompisen min Tor-Espen Myrvoll. Vi fikk en super velkomst på hotell Belgraves hvor vi har vært så heldige å få bo under oppholdet. Sengen var så stor at vi kunne ligge i stjerne, og selv om vi la oss i et nytt hjørne hver kveld, fikk vi ikke brukt hele sengen i løpet av oppholdet. Vi vil anbefale alle som har budsjett til det å unne seg en overnatting på Belgraves når de skal til London.

Vi ble enige om å ta turen litt som det falt seg. Datteren min, Synne hadde veldig lyst til å se Mamma Mia, så det gjorde vi andre kvelden. Helt tilfeldig endte vi også opp på Madonna-konsert, det var en fantastisk opplevelse.

Vi fikk også med oss en The Originals tour, det var veldig gøy for både store og små. Alt i alt har vi storkost oss i London!

Hilsen Gunnar i London.

Vil du også reise til London?

Bestill din egen spontane reise til shopping-hovedstaden!

Fly direkte fra 699,- én vei
Sponset av